Értékesítési Iroda:

DI.MEX Kft.
1134 Budapest, Angyalföldi út 5.
Tel.:+36-30-6365-307
info@angyaltarsashazak.hu

Értékesítéssel kapcsolatos információk:

A lakás kiválasztását követően, de még a szerződéskötést megelőzően regisztrációra van szükség a beruházó értékesítési irodájában. DI.MEX Kft. 1134 Bp. Angyalföldi út 5. Fszt.
A személyes adatok felvétele után 500.000.- Ft foglalóval tudjuk a lakást biztosítani a szerződéskötésig, amelyet készpénzben kérünk megfizetni számla ellenében.
A foglaló a vételár része.

Fizetési ütemezés:

  • A teljes vételár 30%-a előszerződéskor (amelyből 10% foglaló)
  • A teljes vételár 30%-a a földmunkák elvégzése-, a geotermikus talajszondák telepítése- és a vasbetonszerkezet építési folyamatában a harmadik emelet feletti födém elkészültét követően, várhatóan 2019. november hónapban
  • A teljes vételár 30%-a a földszinti-, első-, második-, harmadik-, negyedik emeleti külső-belső falak valamint, a villamossági és a gépészeti alapszerelések elkészültét követően várhatóan 2020. február hónapban
  • A teljes vételár 10%-a a műszaki átadáskor

Költségek:
Az adásvételi elő- és végszerződés költségei a vevőt terhelik, melynek díja mindössze 150.000.- Ft+áfa, amely független az egy szerződésben lévő albetétek számától, tehát magában foglalja a garázs és/vagy tárolók szerződését is teljes ügyintézéssel.

Szerződés módosítás díja, – ha már elkészült és az ügyvéd által is ellenjegyzett- megállapodás kérdése, de alap esetben 70.000,- Ft+áfa.

Földhivatali bejegyzési díjak 6.600.- Ft/ingatlan a végszerződés beadásakor

ELMŰ hálózatfejlesztés díj az aktuális árakon (jelenleg), 57.600.-Ft+áfa

Az adásvételi szerződésben és az alapító okiratban a kerekített lakás és terasz/erkély négyzetméterek kerülnek megjelölésre.

A lakások áfa tartalma még 5%.

A lakások belső átalakítására korlátozott mértékben és ideig az építésvezető kolléga segítségével közösen átbeszélve van lehetőség, aki a műszaki kérdésekben szívesen áll rendelkezésre.